Borkóstoló *

3 000 Ft/fő **
Standard borsor
  • Cserfes Chardonnay
  • Fruska Rozé Cuvée
  • Kadarka
  • Bikavér
  • Cabernet Sauvignon
3 500 Ft/fő **
Medium
borsor
  • Cserfes Chardonnay
  • Fruska Rozé Cuvée
  • Kékfrankos
  • Bikavér
  • Merlot
  • Solutio
5 500 Ft/fő **
Prémium
borsor
  • Fruska Rozé
  • Bikavér
  • Trilógia
  • Materia Prima
  • Solutio Perfecta
  • Patina

Ételek

Marhapörkölt, galuskával 3 000 Ft
Vadpörkölt szalvétagombóccal 3 500 Ft
Fűszervajas lazacderék, vajas karotta, hollandi mártás 3 500 Ft
Bazsalikomos szárnyas steak, szezámos cukkini korona, fenyőmagos jázminrizs 3 500 Ft
Zsályás szűzérmék csípős- fejfeles tócsnival 3 500 Ft
Tarjapecsenye fokhagymásan, házi steak burgonyával, paprika chutney 3 500 Ft
Kacsatoros, lilakáposztával, krokettel 3 800 Ft
Burgundi kacsaragu, szalvétagombóccal 3 500 Ft
Sültes tál (1 személyes) 3 500 Ft
Gyerekmenü 2 000 Ft

Levesek

Húsleves gazdagon 800 Ft
Vargánya krémleves 800 Ft
Tárkonyos vadragu leves 1 000 Ft

Desszertek

Gundel palacsinta 700 Ft
Tiramisu 800 Ft
Brownie, mentás erdei redukció 700 Ft

* A borokhoz, almát, sajtot, pékárut, riletteket szervírozunk.

** Borkóstoló árak minimum 7 főtől érvényesek.
Egyedi borsor összeállítása lehetséges.

A borkóstoló időpontját, valamint az egyéb részleteket, kérjük, egyeztessék velünk, a megadott elérhetőségünk valamelyikén.

A kóstoló végén, lehetőség nyílik palackos boraink megvásárlására.

Előzetes egyeztetést követően, szívesen vállalunk, vidéken is, borbemutatókat, éttermek, szállodák, borklubok, cégek, borboltok, és baráti társaságok részére.

Tisztelettel: Kern Ferenc
+36 30 200 4335
étteremvezető
borkuria@schieberpinceszet.hu